Maya-arrangement

Maya-Arrangement

In het Drents Museum is grote internationale archeologische tentoonstelling over de Maya’s. Ontdek de Maya cultuur in Assen.

Uw bezoek aan de Maya tentoonstelling in Assen combineren met overnachten in Drenthe? Onze vakantiewoning is niet alleen geschikt voor gezinnen maar ook voor stellen die er even uit willen

 

Erve Ensink is de naam van ons boerenerf in Zuidoost Drenthe. Dit eeuwenoude familie-erfgoed is gelegen aan de rand van het Internationaal Natuurpark Veenland.Een luxe vakantiewoning voorzien van heerlijke prinses-op-de-erwt-bedden en ruime leefruimten en eigen tuin.

Van 28 februari t/m 4 september 2016 is er in het Drents Museum een unieke grote internationale archeologische tentoonstelling over de Maya cultuur met de titel: Maya's - heersers van het Regenwoud. Een unieke mix van meer dan 200 objecten die u uitdagen om een ontdekkingstocht te maken door de mysterieuze Mayacultuur. Veel van de objecten zijn nog nooit in Europa te zien geweest.

Overnachten
Uw bezoek aan de Maya tentoonstelling in Assen combineren met overnachten in Drenthe? Onze vakantiewoning is niet alleen geschikt voor gezinnen maar ook voor stellen die er even uit willen. U slaapt dan op heerlijke ecologische bedden van COCO-MAT. De vakantiewoning is geschikt voor 2-4 volwassenen. Een prima idee om met een bevriend stel samen de de tentoonstelling te gaan bezoeken en genieten van de gastvrijheid in Drenthe.

Omschrijving Arrangement:


  • bij aankomst huisgemaakt lekkers
  • overnachten in een luxe vakantiewoning
  • welkomstcadeau: het boek Maya's: heersers van het Regenwoud auteur: Vincent van Vilsteren. mayaboekvincentvanvilsteren
  • inclusief handdoeken, bedlinnen, badjassen en keukentextiel: compleet ontzorgd overnachten.
  • een ruime keuken met servieskast met meer dan voldoende servies en bestek
  • een jura koffie apparaat incl. segafredo bonen en melkopschuimer
  • een doosje eieren van de kippen die hier op het erf rondlopen
  • exclusief schoonmaakkosten en toeristenbelasting en andere opties als ontbijt.
  • niet in combinatie met andere arrangmenten of aanbiedingen

Boeken
Op ontdekkingstocht naar de Maya’s en daarbij nog heerlijk genieten in Drenthe? Boek dan snel dit Maya-arrangement via ons reserveringsforumulier. Meldt bij het boeken MAYA16.

Geldig voor een boeking ten tijde van de tentoonstelling die loopt van 28 februari t/m 4 september.  Boeken van dit arrangement kan tot 1 september 2016.


Erfgoedlogies Erve Ensink

Pieter Jan van der Laan & Jenneke Ensink
Westersebos 9a
7761 PE  Schoonebeek
M 06 18914917
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W www.erve-ensink.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Naar de Facebookpagina van Erve Ensink
Volg Erve Ensink op Twitter
Kom in onze kring van Google+